Toló- és harmonika

Belső ajtó saját ízlésre formálva...

Kiváló minőségű ajtók kiváló áron...

Találja meg az igényének megfelelő belső ajtót, találja meg saját stílusát!

 

A PORTA DOORS kínálatából mindenki kiválaszthatja az igényének legmegfelelőbb ajtómegoldást akár a formát, a színt, vagy az árat tartja a legfontosabb szempontnak. Legyen szó a klasszikus, egyszerűbb vonalvezetésről, vagy extravagáns feltűnő új formavilágról, itt mindenki megtalálja a saját stílusát!

Miért a PORTA DOORS belső ajtót válassza?

Mert a PORTA cég több mint 20 éve élen jár a kiváló minőségű ajtók fejlesztésében és gyártásában. A trendeknek megfelelően tervezi és alakítja ajtóinak stílusát és formavilágát.

Itt megtalálja

  • az igényének megfelelő árat
  • minőségi funkcionalitást
  • új lehetőségeket
  • gazdag forma és színválasztékot
  • stílusos megoldásokat
  • a tökéletes designt

A PORTA DOORS márkanév biztosítja a fiatalos és lendületes arculatot, így ideális lehet ahhoz, hogy ezekből az ajtótípusokból forradalmasítsuk és alapozzuk meg jövőnk otthonát. Ha Önnek ilyen termékre van szüksége, akkor ez a legjobb választás!

Döntsön a PORTA DOORS belső ajtói mellett!

Adja meg, hogy milyen FUNKCIÓT töltsön be az ajtó, milyen PARAMÉTEREKNEK feleljen meg, milyen SZÍNT és MINTÁT képzelt el...

..... ÉS MI SEGÍTÜNK MEGTALÁLNIA ÖNMAGA STÍLUSÁT!

Bármely toló vagy harmonika rendszer ideálisan illeszkedik belső ajtókhoz, abban az esetben is, ha a korlátozott hely vagy a belső kialakítás miatt a hagyományos ajtók nem alkalmazhatóak. Ezen rendszerek széles színválasztékban állnak rendelkezésére, megfelelve ezzel az ügyfelek elvárásainak. 

ALFA és BÉTA

AHOL SZÁMÍT A HELY

A falcos és falc nélküli kivitelével ideális megoldást jelent a korlátozott terű helyiségekben és széles körben alkalmazható a beépített szekrények esetében is.

OMEGA kétszárnyú

STÍLUSOS SZEKRÉNYRENDSZER

Megoldást kínál minden beépített szekrény és gardróbszoba esetében széles felület és színválasztékával illeszkedve ezzel a belső ajtókhoz. 

PORTA és ALU

KÉNYELMES MEGOLDÁSOK

Vannak olyan helyek, ahol az oldalirányba nyíló ajtók a hely szűke miatt, vagy egyéni elképzelések miatt nem használhatóak, ezekre kínál megoldást kétféle kiviteli módban.

KOMPAKT és FÉM

REJTETT SZÉPSÉG

A falban és a fém fal előtt futó tolóajtó szerkezetek elegáns megoldási formát kínálnak azoknak, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a meglévő alapterületből.