Stílus szerint

Belső ajtó saját ízlésre formálva...

Kiváló minőségű ajtók kiváló áron...

Találja meg az igényének megfelelő belső ajtót, találja meg saját stílusát!

 

A PORTA DOORS kínálatából mindenki kiválaszthatja az igényének legmegfelelőbb ajtómegoldást akár a formát, a színt, vagy az árat tartja a legfontosabb szempontnak. Legyen szó a klasszikus, egyszerűbb vonalvezetésről, vagy extravagáns feltűnő új formavilágról, itt mindenki megtalálja a saját stílusát!

Miért a PORTA DOORS belső ajtót válassza?

Mert a PORTA cég több mint 20 éve élen jár a kiváló minőségű ajtók fejlesztésében és gyártásában. A trendeknek megfelelően tervezi és alakítja ajtóinak stílusát és formavilágát.

Itt megtalálja

  • az igényének megfelelő árat
  • minőségi funkcionalitást
  • új lehetőségeket
  • gazdag forma és színválasztékot
  • stílusos megoldásokat
  • a tökéletes designt

A PORTA DOORS márkanév biztosítja a fiatalos és lendületes arculatot, így ideális lehet ahhoz, hogy ezekből az ajtótípusokból forradalmasítsuk és alapozzuk meg jövőnk otthonát. Ha Önnek ilyen termékre van szüksége, akkor ez a legjobb választás!

Döntsön a PORTA DOORS belső ajtói mellett!

Adja meg, hogy milyen FUNKCIÓT töltsön be az ajtó, milyen PARAMÉTEREKNEK feleljen meg, milyen SZÍNT és MINTÁT képzelt el.....

..... ÉS MI SEGÍTÜNK MEGTALÁLNIA ÖNMAGA STÍLUSÁT!

Exluzív beltéri ajtók

Minőség és igényesség

Azok számára, akik a részlet gazdag, minőségi, igényes belső ajtókat keresik különleges hangulatot, egyedi légkört teremtve ezzel otthonukban.

Modern beltéri ajtók

modern beltéri ajtókDivatos megoldások

A modern beltéri ajtók ideális megoldások azoknak, akik a divat élvonalában járnak, és követik az aktuális trendeket ezzel meghatározva a belső terek jellegét.

Hagyományos beltéri ajtók

Széles forma és színválaszték

Kiváló választás azoknak, akik a közkedvelt típusokat szeretik, hiszen gazdag szín és formaválasztékával tökéletesen harmonizál a belső térrel.

Klasszikus beltéri ajtók

KlassziKus elegancia

Stílusos megoldás mindenkinek, aki a klasszikus formavilágot és designt szeretné ötvözni otthona belső hangulatával.