Redőnyök

Megoldás otthona árnyékolásában...

Az igényekre szabott megoldás...

A kényelem és a biztonság megteremtése a felesleges aggodalom és a kidobott pénz helyett!

 

A PEVDI redőnyök, magas műszaki tartalommal, kiváló minőségben az egyedi igények figyelembe vételével a legmodernebb gyártó gépsorokon készülnek.  A tartósság, a megbízható minőség, egyénre szabott kivitelezhetőség alapvető követelmény a belőle készült termékekkel szemben.

Miért a PEVDI redőnyeit válassza?

redőnyökMert a PEVDI cég által forgalmazott árnyékolástechnikai termékeket Magyarország egyik legjobb hírű, legnagyobb termelékenységű és legmodernebb gépekkel felszerelt, nagy tapasztalattal rendelkező cégtől vásároljuk meg.

Mert így Ön a hosszú távú garanciát kapja.

  • biztonságos és megbízható működésre
  • minőségi alapanyagokra
  • egyénre szabott elképzelésekre
  • minden igényt kielégítő megjelenésre 
  • maximális kényelem és biztonságra

A PEVDI árnyékolástechnikai termékei tökéletesen összhangot teremtenek az épületek stílusával. Legyen szó, hagyományos megoldásokról, vagy egyénre szabott elképzelésekről, itt mindenki megtalálhatja az igényének legmegfelelőbb formai és technikai megoldásokat.

Ha Ön a megszokott jól bevált megoldásokat kedveli, vagy szeretne a divat élvonalában járni, akkor Önnek a PEVDI redőnyei a legjobb választás.

Válassza a PEVDI redőny megoldásokat!

Elészerelhető redőnyök

elészerelhető redőnyök utólagos ÁRNYÉKOLÁS

Az elészerelhető redőnyök minden olyan estben megoldást kínálnak, ahol utólagosan válik szükségessé a redőny használata, vagy az építkezés alkalmával megfelelően kialakítják a redőnyszekrény fogadására előkészített falkávát.

Fölészerelhető redőnyök

eredeti megoldás

Az ablak fölé épített redőnyök alkalmazása abban az esetben lehetséges, ha a nyílászáró fölött van elegendő hely a falkávában a redőnydoboz fogadására. Ezeket a redőnyrendszereket új építés esetén, vagy meglévő jelenleg is föléépített redőnnyel rendelkező (kapcsolt gerébtokos) ablakok cseréjekor ajánljuk.

Áthidaló helyére építhető redőnyök

rejtve a szemek elől

Az áthidaló helyére beépíthető redőnyrendszerek előnyét az adja, hogy az építkezés befejezését követően a redőnytok sem kívül, sem pedig belül nem látható. Ezt a rendszert olyan épületekben célszerű használni, ahol a falazást követően történik a koszorú, vagy a monolit födém betonozása.