Műszaki ajtók

Megfelel az építőipari előírásoknak…

Funkcionalitás magas fokon…

Válassza ki a megfelelő paraméterű ajtóját!

 

A PORTA DOORS kínálatából mindenki kiválaszthatja az igényének legmegfelelőbb ajtómegoldást, akár a formát, a színt, vagy az árat tartja a legfontosabb szempontnak

Miért a PORTA DOORS műszaki ajtót válassza?

Mert a PORTA cég több mint 20 éve élen jár a kiváló minőségű ajtók fejlesztésében és gyártásában. Speciális tesztekkel igazolják az ajtók műszaki paramétereit.

 Itt megtalálja

  • az igényének megfelelő árat
  • minőségi funkcionalitást
  • hangszigetelést, tűzgátlást
  • gazdag forma és színválasztékot
  • stílusos megoldásokat
  • a tökéletes designt

A PORTA DOORS márkanév biztosítja, hogy az ajtótípusok kínálatából megtalálja a megfelelőt, legyen szó hangátló, vagy tűzálló, szintetikus vagy fém felülettel!

Válassza a PORTA DOORS bejárati ajtóit!

Adja meg, hogy milyen FUNKCIÓT töltsön be az ajtó, milyen PARAMÉTEREKNEK feleljen meg, milyen SZÍNT és MINTÁT képzelt el...

……ÉS MI SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI A LEGJOBB MEGOLDÁST!

HANGGÁTLÓ AJTÓK

Ahol számít a csend

A hanggátló ajtókat elsősorban szállodákban, iskolákban, kórházakban és más középületben használják.

 

TŰZÁLLÓ EI 30, EI 60

Mindig biztonságos

Ezek az ajtók megbízható védelmet nyújtanak a tűz és a füst terjedésétől. Kompletten kapható tokkal és ajtólappal együtt. 

ENDURO

Speciális feladatokra

A beltéri technikai ajtó a magas fokú igénybevételt többek között az egyedi tervezésű és profilozású acél szegélyléceknek, valamint a különlegesen ellenálló HPL laminátnak köszönheti.

AQUA

Szemben a vízzel

Az ajtó felépítése lehetővé teszi az olyan helyiségekben való használatát, melyben a víz közvetlen hatásainak van kitéve.

FÉM

Higénikus megoldás

A magas szintű technikai paraméterek miatt kapták ezen ajtók a Nemzeti Higéniai Hivatal elismerését, ezáltal megteremtve a lehetőséget, hogy akár kórházakban, laboratóriumokban, éttermekben, pincékben, garázsokban is fel lehessen használni őket.

FÉM EI 30

Fém és tűz között

Az ajtók kivételes szintű védelmet biztosítanak a tűz terjedésével szemben garázsokban, pincékben, műhelyekben és nagy raktárakban.