Külső árnyékolók

Az elegáns és meghitt otthon...

Külső stílus és elegancia...

A külső árnyékoló rendszerek segítenek stílust adni otthonának, miközben élvezheti az egyedi és sokoldalú alkalmazhatóságokat!

 

A PEVDI külső árnyékolói, kiváló minőségben az egyedi igények figyelembe vételével a legmodernebb gyártó gépsorokon készülnek.  A tartósság, a megbízható minőség, egyénre szabott kivitelezhetőség alapvető követelmény a belőle készült termékekkel szemben.

Miért a PEVDI külső árnyékolóit válassza?

Mert a PEVDI cég által forgalmazott árnyékoló termékeket Magyarország egyik legjobb hírű, legnagyobb termelékenységű és legmodernebb gépekkel felszerelt, nagy tapasztalattal rendelkező cégtől vásároljuk meg.

Mert így Ön a hosszú távú garanciát kapja.

  • biztonságos és megbízható működésre
  • minőségi alapanyagokra
  • egyénre szabott elképzelésekre
  • minden igényt kielégítő megjelenésre 
  • maximális kényelem és biztonságra

A PEVDI külső árnyékolói rendszerei összhangot teremtenek meglévő nyílászáróival. Legyen szó, hagyományos, vagy egyénre szabott elképzelésekről, itt mindenki megtalálhatja az igényének legmegfelelőbb megoldásokat.

Ha Ön a hagyományos megoldásokat kedveli, vagy a legújabb trendekre vágyik, akkor Önnek a PEVDI külső árnyékolói a legjobb választás.

Válassza a PEVDI árnyékoló megoldásokat!

Külső textil árnyékoló

textil árnyékoló, külső árnyékolóEgyedi megoldásokra

A külső textil árnyékolók közül újdonságnak számít egyedi műszaki megoldásának és textilsajátosságának köszönhetően a piacon. Akár nagy felületről, vagy hagyományos méretű ablakról legyen szó, a külső árnyékoló mindenre megfelelő megoldás.

Zsaluzia

INNOVATÍV lehetőségek

A zsaluzia napjaink leginkább teret hódító kültéri árnyékolási megoldása. Részben esztétikus, egyedi megjelenése teszi érdekessé, másrészt kompakt műszaki megoldása, mellyel a beeső fény átmenet nélküli szabályozását teszi lehetővé.

Zsalugáter

Dekoráció és árnyékolás

A zsalugáterek nem csak régen, hanem most is építészeti elemként vannak jelen a házon. Stílust, eleganciát kölcsönöznek otthonunknak, árnyékolást és védelmet biztosítanak a családnak.

Napellenző

TERASZOK KIEGÉSZÍTŐJE

A napellenzők széles anyag-, kiviteli-, műszaki- és formai megoldásainak köszönhetően igen kedvelt szezonális termék hazánkban. Mindenki megtalálja az ízlésének, elvárásainak legmegfelelőbbet.

Télikert árnyékoló

télikert árnyékolókellemes környezet

A télikert árnyékolók széles termékpalettája lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy mérettől, formától, működtetési módtól függően megtalálja a legmegfelelőbb megoldást.

Terasz- és kerti árnyékoló

terasz árnyékolókihívásokra

A terasz- és kerti árnyékolók különleges megoldásaival igazán egyedivé varázsolják kertjét. De nem csak nyáron, hanem télen is fedett megoldást kínálnak a kertet téli képét élvezni kívánók számára.