Kiegészítő termékek

Ami az ajtót komplettebbé teszi…

Harmónia és összhang…

Ha már kiválasztotta ablakát, a kiegészítő termékekkel tegye teljesebbé elégedettségét!

 

A PEVDI kiegészítő kínálatából mindenki kiválaszthatja az igényének legmegfelelőbb megoldást. A széles termékskála a biztosíték arra, hogy a megfelelő forma, szín és stílus alkalmazásával megalkothatja az egységet és a harmóniát otthonában.

 

Miért a PEVDI kiegészítőit válassza?

Mert a PEVDI cég több mint 50 éve élen jár a kiváló minőségű ajtók, ablakok gyártásában és értékesítésében, így fontosnak tartja, hogy a kiegészítő termékek tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz.

 Itt megtalálja

  • kilincseket
  • küszöböket
  • fogantyúkat
  • takaróprofilokat
  • szellőzőket
  • üvegválasztékot
  • álosztókat

 

Kilincsek

Kecses elegancia

Az ajtók fontos kiegészítője a kilincs, ami nem csak a működést segíti elő, hanem formájával, színével hozzájárul a stílus kialakításához. A típus kiválasztásnál a külalak mellett fontos szerepet tölt be a műszaki tartalom is. Termékpalettánkból mindenki megtalálja a saját igényének, stílusának legmegfelelőbb kilincset.

Küszöbök

AJTÓK KIEGÉSZÍTŐI

Az ajtók elengedhetetlen tartozéka a küszöb, mely lehetővé teszi a kényelmes használatot és az akadálymentes közlekedést.

Fogantyúk

praktikus megoldás

Az erkélyajtók praktikus kiegészítője lehet az „intelligens” huzatzár, amely a terasz teljes kihasználására ad lehetőséget. Kívülről kilincs használata nélkül becsukható az erkélyajtó. Továbbá megakadályozza a huzat okozta ajtóbecsapódást.

Takarólécek

Ápol és eltakar

A takaróprofilok, a szerelési hézagok eltakarásához szükségesek, emelet védik a púrhabot az UV sugárzástól, és esztétikailag is hozzájárulnak az egységes összkép kialakításához. Legyen szó akár az alap fehér, vagy színes ajtókról a széles termékválasztékból mindenki megtalálja a legmegfelelőbb megoldást.

Szellőzők

Komfortos környezet

A nem megfelelő légcsere, aminek következtében a belső pára lecsapódik és megjelenik a penészedés. A komfortos környezethez elengedhetetlen az optimális páratartalom és fűtési energia megtakarítás összhangja. A nyílt égésterű gázkészülékekkel rendelkező helyiségeknél biztosítani kell a megfelelő levegő utánpótlást. A fentiekre kínál megoldást az intelligens légbevezető.

Üvegek

igényekre szabva

A hő-átbocsátási értékek csökkenésének köszönhetően az alap 2-rétegű üvegezés mellett ma már természetes a 3-rétegű üvegszerkezet is, sőt a passzív házas megoldásoknál elengedhetetlen a 4-rétegű üvegek alkalmazása. Az üvegszerkezet kiválasztásánál figyelembe vehetünk más szempontokat is, beláthatóság, hangszigetelés, biztonság és energia megtakarítás. 

Álosztók

esztétika jegyében

Az ablak egyedi díszítő elemei, amellyel elegáns megjelenést kölcsönözhetünk nyílászáróinknak. Felhasználási területe igen szerteágazó, hiszen akár műemlék jellegről legyen szó, akár a legújabb trendekről, minden stílusban megállja a helyét.