Kiegészítő termékek

Ami az ablakot komplettebbé teszi…

Összhang és harmónia...

Ha már kiválasztotta ablakát, a kiegészítő termékekkel tegye teljesebbé elégedettségét! 

 

A PEVDI kiegészítő kínálatából mindenki kiválaszthatja az igényének legmegfelelőbb megoldást. A széles termékskála a biztosíték arra, hogy a megfelelő forma, szín és stílus alkalmazásával megalkothatja az egységet és a harmóniát otthonában.

Miért a PEVDI kiegészítőit válassza?

Mert a PEVDI cég több mint 50 éve élen jár a kiváló minőségű ajtók, ablakok gyártásában és értékesítésében, így fontosnak tartja, hogy a kiegészítő termékek tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz.

Itt megtalálja

  • párkányokat
  • kilincseket
  • takaróprofilokat
  • szellőzőket
  • üvegválasztékot
  • álosztókat

Párkányok

párkányok, alu párkány - Pevdiaz ablakok kiegészítői

Nagyon fontos, hogy az ember időben kiválassza a megfelelő ablakkönyöklőt, hiszen akár a külső, akár a belső párkányról legyen szó, az minden esetben nagymértékben hozzájárul otthonunk harmonikus összképéhez. Termékpalettánk minden igényt kielégít, hiszen itt mindenki megtalálja a saját igényének, stílusának megfelelő legjobbat.

Kilincsek

Kecses elegancia

Az ablakok fontos kiegészítője a kilincs, ami nem csak a működést segíti elő, hanem formájával, színével hozzájárul a belső enteriőr kialakításához. A típus kiválasztásnál a külalak mellett fontos szerepet tölt be a műszaki tartalom is. Termékpalettánkból mindenki megtalálja a saját igényének, stílusának legmegfelelőbb kilincset.

Takarólécek

ápol és eltakar

A takaróprofilok, a szerelési hézagok eltakarásához szükségesek, emelet védik a púrhabot az UV sugárzástól, és esztétikailag is hozzájárulnak az egységes összkép kialakításához. Legyen szó akár az alap fehér, vagy színes ablakról a széles termékválasztékból mindenki megtalálja a legmegfelelőbb megoldást.

Szellőzők

Komfortos környezet

A nem megfelelő légcsere, következtében a belső pára lecsapódik és megjelenik a penészedés. A komfortos környezethez elengedhetetlen az optimális páratartalom és fűtési energia megtakarítás összhangja. A nyílt égésterű gázkészülékekkel rendelkező helyiségeknél biztosítani kell a megfelelő levegő utánpótlást. A fentiekre kínál megoldást az intelligens légbevezető.

Üvegek

Igényekre szabva

A hő-átbocsátási értékek csökkenésének köszönhetően az alap 2-rétegű üvegezés mellett ma már természetes a 3-rétegű üvegszerkezet is, sőt a passzív házas megoldásoknál elengedhetetlen a 4-rétegű üvegek alkalmazása. Az üvegszerkezet kiválasztásánál figyelembe vehetünk más szempontokat is, a beláthatóság, hangszigetelés, biztonság és energia megtakarítás. 

Álosztók

esztétika jegyében

Az ablak egyedi díszítő elemei, amellyel elegáns megjelenést kölcsönözhetünk nyílászáróinknak. Felhasználási területe igen szerteágazó, hiszen akár műemlék jellegről legyen szó, akár a legújabb trendekről, minden stílusban megállja a helyét.