Felület szerint

Belső ajtó saját ízlésre formálva...

Kiváló minőségű ajtók kiváló áron...

Találja meg az igényének megfelelő belső ajtót, találja meg saját stílusát!

 

A PORTA DOORS kínálatából mindenki kiválaszthatja az igényének legmegfelelőbb ajtómegoldást akár a formát, a színt, vagy az árat tartja a legfontosabb szempontnak. Legyen szó a klasszikus, egyszerűbb vonalvezetésről, vagy extravagáns feltűnő új formavilágról, itt mindenki megtalálja a saját stílusát!

Miért a PORTA DOORS belső ajtót válassza?

Mert a PORTA cég több mint 20 éve élen jár a kiváló minőségű ajtók fejlesztésében és gyártásában. A trendeknek megfelelően tervezi és alakítja ajtóinak stílusát és formavilágát.

Itt megtalálja

  • az igényének megfelelő árat
  • minőségi funkcionalitást
  • új lehetőségeket
  • gazdag forma és színválasztékot
  • stílusos megoldásokat
  • a tökéletes designt

A PORTA DOORS márkanév biztosítja a fiatalos és lendületes arculatot, így ideális lehet ahhoz, hogy ezekből az ajtótípusokból forradalmasítsuk és alapozzuk meg jövőnk otthonát. Ha Önnek ilyen termékre van szüksége, akkor ez a legjobb választás!

Döntsön a PORTA DOORS belső ajtói mellett!

Adja meg, hogy milyen FUNKCIÓT töltsön be az ajtó, milyen PARAMÉTEREKNEK feleljen meg, milyen SZÍNT és MINTÁT képzelt el.....

... ÉS MI SEGÍTÜNK MEGTALÁLNIA ÖNMAGA STÍLUSÁT!

Decor felületű beltéri ajtók

tökéletes forma, kedvező ár

Széles termékválasztéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb formájú, színű és árfekvésű belső ajtóját. Az ajtólap lakkozott, vagy szintetikus felülettel választható különféle vonzó színben. A felületek sokfélesége, variálhatósága összehozza az egyes modelleket, melyekre jellemző a kiváló minőség.

Furnéros felületű beltéri ajtók

furnérozott ajtók, furnérozott beltéri ajtó, furnéros beltéri ajtó  - Pevdiigényesség természetesen 

Különleges és igényes termékpalettából a vevő kiválaszthatja az ízlésének legfelelőbb formavilágú belső ajtóját. A furnéros beltéri ajtó modellek természetes furnér felülettel kazettás kivitelben készülnek. A felületek sokfélesége, variálhatósága összehozza az egyes modelleket, melyekre jellemző a kiváló minőség.

Villadora beltéri ajtók

az innovatív elegancia

Ez egy olyan egyedülálló ajtótípus, amely a legigényesebb ügyfeleknek is megfelel. Időtlen jellege biztosítja, és előtérbe helyezi az eleganciát, valamint a modern belső tereket. Különféle tervezési megoldásaival, kiváló minőségű alapanyagaival a illeszkedik a belső terekhez.