Fa bejárati ajtók

Az otthon és a természet harmóniája...

A fa melegsége…

Széles termékpalettájával jó választás lehet mind a hagyományokat kedvelők, mind pedig a trendet keresők körében!

 

A PEVDI fa bejárati ajtók, magas műszaki tartalommal, kiváló minőségben az egyedi igények figyelembe vételével a legmodernebb gyártó gépsorokon készülnek.  A tartósság, a megbízható minőség, egyénre szabott kivitelezhetőség alapvető követelmény a belőle bejárati ajtókkal szemben.

  Miért a PEVDI fa bejárati ajtót válassza?

Mert a PEVDI cég által forgalmazott kültéri minőségi fa nyílászárók gyártását 30 év tapasztalata alapozta meg, és Magyarország egyik legjobb hírű, legnagyobb termelékenységű és legmodernebb gépekkel felszerelt gyárában készülnek.

Mert így Ön a hosszú távú garanciát kapja.

  • biztonságos működés 5 év garanciával
  • minőségi fa alapanyag
  • jobb hő- és hangszigetelés, akár 3-rétegű üvegezés
  • megjelenése minden igényt kielégít
  • maximális kényelem és biztonság

A PEVDI fa bejárati ajtók tökéletesen összhangot teremtenek az épületek stílusával. Legyen szó hagyományos megoldásokról, vagy egyénre szabott elképzelésekről, itt mindenki megtalálhatja az igényének legmegfelelőbb formai és technikai megoldásokat.

Ha Ön a megszokott jól bevált formavilágot kedveli, vagy szeretne a divat élvonalában járni, akkor Önnek a PEVDI fa bejárati ajtók a legjobb választás.

Válassza a PEVDI nyílászárókat!

Gyors ajánlatkérés

Kérjük töltse ki az alábbi ajánlatkérő, kapcsolatfelvételi űrlapot és kollégáink jelentkezni fognak Önnél a megadott elérhetőségeken