Egyéb bejárati ajtók

Védelem a hívatlan vendégek ellen...

Kiváló minőségű ajtók kiváló áron…

Találja meg az igényének megfelelő bejárati ajtót, találja meg saját stílusát! 

 

A PORTA DOORS kínálatából mindenki kiválaszthatja az igényének legmegfelelőbb ajtómegoldást akár a formát, a színt, vagy az árat tartja a legfontosabb szempontnak. Legyen szó a klasszikus, egyszerűbb vonalvezetésről, vagy extravagáns feltűnő új formavilágról, itt mindenki megtalálja a saját stílusát!  

  Miért a PORTA DOORS bejárati ajtót válassza?

Mert a PORTA cég több mint 20 éve élen jár a kiváló minőségű ajtók fejlesztésében és gyártásában. A trendeknek megfelelően tervezi és alakítja ajtóinak stílusát és formavilágát.

Itt megtalálja

  • az igényének megfelelő árat
  • minőségi funkcionalitást
  • új lehetőségeket
  • biztonságot minden szinten
  • stílusos megoldásokat
  • a tökéletes designt

A PORTA DOORS márkanév biztosítja a fiatalos és lendületes arculatot, így ideális lehet ahhoz, hogy ezekből az ajtótípusokból forradalmasítsuk és alapozzuk meg jövőnk otthonát.

Ha Önnek ilyen termékre van szüksége, akkor ez a legjobb választás! 

Válassza a PORTA DOORS bejárati ajtóit!

Adja meg, hogy milyen FUNKCIÓT töltsön be az ajtó, milyen PARAMÉTEREKNEK feleljen meg, milyen SZÍNT és MINTÁT képzelt el……

……ÉS MI SEGÍTÜNK MEGTALÁLNIA ÖNMAGA STÍLUSÁT!

EGYÉB BEJÁRATI AJTÓK

RÓMA

MELEGSÉGET ÁRASZT

Az ajtótokok fém vagy fa szerkezetű, horganyzott acéllemezes kivitelükkel megakadályozzák a hő-hidak kialakulását. Az ajtólapok széles forma- és PVC fóliás színválasztékukkal, valamint horganyzott acéllemezes borításukkal biztosítják az esztétikus, de még is biztonságos kivitelt.

GDYNA

a természetesség jegyében

Az ajtók forradalmian új konstrukciója, modern forma- és széles színválasztéka, valamint természetes fa alapanyaga biztosítéka a ház egyediségének, természetes jellegének.

WROCLAW

a fa szépsége

A kiváló minőségű alapanyag és gyártás technológia valamint az egyedülállóan különleges felületi kidolgozás teszi különlegessé ezt az ajtótípust.