Belső árnyékolók

Szebbé varázsolják otthonát...

Belső stílus és elegancia...

A belső árnyékoló rendszerek segítenek stílust adni otthonának, miközben élvezheti az egyedi és sokoldalú alkalmazhatóságokat! 

 

A PEVDI belső árnyékolói, kiváló minőségben az egyedi igények figyelembe vételével a legmodernebb gyártó gépsorokon készülnek.  A tartósság, a megbízható minőség, egyénre szabott kivitelezhetőség alapvető követelmény a belőle készült termékekkel szemben.

Miért a PEVDI belső árnyékolóit válassza?

Mert a PEVDI cég által forgalmazott árnyékoló termékeket Magyarország egyik legjobb hírű, legnagyobb termelékenységű és legmodernebb gépekkel felszerelt, nagy tapasztalattal rendelkező cégtől vásároljuk meg.

Mert így Ön a hosszú távú garanciát kapja.

  • biztonságos és megbízható működésre
  • minőségi alapanyagokra
  • egyénre szabott elképzelésekre
  • minden igényt kielégítő megjelenésre 
  • maximális kényelem és biztonságra

A PEVDI belső árnyékolói rendszerei összhangot teremtenek meglévő nyílászáróival. Legyen szó, hagyományos, vagy egyénre szabott elképzelésekről, itt mindenki megtalálhatja az igényének legmegfelelőbb megoldásokat.

Ha Ön a hagyományos megoldásokat kedveli, vagy a legújabb trendekre vágyik, akkor Önnek a PEVDI belső árnyékolói a legjobb választás.

Válassza a PEVDI árnyékoló megoldásokat!

Roletta

RolettaDekorációs megoldásokra

A roletta, a belső textilárnyékolók egyik legnépszerűbb típusa. Ma már nem csak az árnyékolás, hanem dekorációs szerepük miatt a lakberendezési trendek elengedhetetlen kiegészítőjévé váltak.

Sávroló

több funkció egyben

A sávroló egyedi megoldási lehetőségével többféle alkalmazást tesz lehetővé. A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot.

Reluxa

ÚJRAGONDOLT ÁRNYÉKOLÁS

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló. Ma már nem csak a hagyományos, hanem a nyílászáró vonalát követő exkluzív kivitelű gyöngyláncos kivitelben is kérhető.

Lapliss

lapliss árnyékolókTÖKÉLETES FÉNYZÁRÁS

A lapliss árnyékolók színvilágukkal sajátos megoldási lehetőségével méltán díszíti és biztosítja az árnyékolást otthonunkban. Mivel a plisszírozott textil a teljes üvegfelületet befedi, így nem marad fényrés az ablakon.

Szalagfüggöny

EGYSZERŰSÉG JEGYÉBEN

A szalagfüggönyök a modern és a minimál stílusú otthonok kedvelt árnyékolója. Rendkívüli színvilágával, letisztultságával, és egyszerűségével változatos árnyékolási lehetőséget biztosít.